Formula za sreću, 135. kolo :

Prema analizi za 2010. godinu najsretijni brojevi u igri Goldfish su brojevi: 54, 90, 49, 67, 19, 32, 4, 38, 46, 47 i 48. Dakle oni koji izaberu za početak jedan od ovih brojeva nebi trebali imati probleme oko završetka igre na kraju godine. Godina bi im trebala biti zanimljiva i odlazak u kladionicu donesti radost.Goldfish ( Zlatna ribica ) sistem je klađenja na jedan broj ili jedan događaj.
Ovaj sistem klađenja uspješno se primjenjuje na loto igre sa velikim koeficijentima, ovdje se misli na keficijente veće od 9. U Hrvatskoj ima nekoliko lutrijskih igara koje imaju koeficijente za jedan broj između 9 i 15 što je za sistem Goldfish najvažnije. Uvijek se kladimo na jedan broj ali sistem je moguć i na dva broja zajedno. Dva broja daju koeficijete oko 200 i više pa se početni ulog može više puta ponavljati. Primjer je recimo ako se počne sa ulogom 1, taj se ulog može igrati prvih pet puta, potom se poveća na 2 pa se igra sljedećih pet puta i tako redom dok se ne ostvari dobitak. Čekanje na ovaj dobitak od dva broja može potrajati i godinu dana. Važan je odabir brojeva, odmah na početku godine ako krećete kao novi igrač trebate raspolagati s podacima o frenkvenciji izvlačenja za svaki broj, još je bolje voditi svoju evidenciju tako da imate točan pregled po kolima za svaki broj. U rubrici Prognoza imate podatke za talijanski loto za svaku kuglicu i kolo u kojem je posljednji puta izvučena. Ja sam u početku izabrao broj 90 i on se pokazao dobar u 2010. godini jer je redovito donosio dobitke. Izvučen je 20 puta u ovoj godini a razmaci između pojedinih izvlačenja nisu bili veći od 24 puta što je neki maksimun da po Goldfish sistemu budete u dobrom plusu, a da imate za uplatu ako si dobitke dobro raspoređujete između sebe i svoga fonda za igru. Fond za igru je također bitan i ako počnete sa dobrim brojem za kratko vrijeme fond će se povećati i imat ćete u njemu za čekati neki broj i do 25 puta, sve više zahtjeva dobru financijsku pripremu i pametno trošenje fonda. Nije dobro igrati puno brojeva, najidealnije je početi sa jednim i onda uključiti drugi nakon što prvi broj odigrate nekih deset puta, tada je vjerojatost da na prvi broj dobijete pa već imate drugi broj u igri. Talijanski loto po sistemu Goldfish je zanimljiva igra, izvlači se tri puta tjedno, na našoj stranici gotovo uvijek dajemo rezultate već oko 20,20 sati što je na internetu koliko ja znam prvi rezultat, čak prije od službene stranice Superenalota u Italiji. Izvlačenja su utorkom, četvrtkom i subotom. Ako na dan izvlačenja pada praznik izvlačenje je sljedećeg dana.

Nema komentara:

Superenalotto

SuperEnalottoSuperEnalotto is a 6 from 90 game that offers huge jackpots every Tuesday, Thursday and Saturday. All draws are held at 8pm in Italy, but participation in this lottery game is now open to players all over the world, thanks to the ability to buy SuperEnalotto tickets online.

SuperEnalotto is the most popular national lottery game in Italy, and is played by millions of players each and every week. Launched in December 1997 by a private company (Sisal SpA), SuperEnalotto replaced the earlier Enalotto game that had been played since the 1950’s. In 2009 the SuperEnalotto jackpot topped the €100 million mark and produces jackpots of record breaking proportions quite often. Unlike many other lotteries around the globe there is no cap on the amount of times that a Superenalotto jackpot can rollover; the main reason that such large jackpots are achieved for this lottery.

You can take part in Superenalotto by purchasing your tickets online from anywhere in the world. To take part in this hugely popular lottery, click the "play now" button or visit the buy official tickets page.