Prvo izvješće za talijanski loto - Talijanski superenalotto 6/90, rezultat igre

103 kolo. Rezultat igre talijanskog lota 6/90 su izvučeni brojevi:
9,43,50,51,57,83
Najvažniji stvari u svijetu klađenja općenito su informacije i kvalitetan Money management, koji se mora razvijati i adaptirati na promjene u svijetu klađenja i promjene u samome sebi i znanju koje dobivamo.
Zbog toga svi koji imate neku želju, da vam klađenje donosi neku zaradu na dugi rok (ne trebate biti profesionalci) ili imate želju, da možda jednom stvarno živite od klađenja, obavezno morate početi na klađenje gledati kao na investiranje i u svakom slučaju razvijete jedan dobar MM koji će bit modificiran vašem načinu klađenja, kladionicama koje koristite, ciljevima koje imate od klađenja. Neću sada opisivat sve poznatije MM kojih ima puno i ako malo potražite po netu naći čete puno toga. Na početku ovog threada ima opisan oslonac mog MM koji se naravno mijenjao ali oslonci su još uvijek jednaki i to meni nekako najviše leži i za mene je najbolje. Što ne znači, da će bit svima. Jedan savjet samo ovdje na brzaka, klonite se bilo kakvih dupliranja i klađenja po sistemu "nije došao X već 7 kola, sada mora" i slično. Ako se kladite svakodnevno i to shvaćajte ozbiljno obavezno si vodite banku. Znam prelijepo je vodit banku kad se plusevi redaju, ali onda kad treba upisat jedan veliki minus puno toga završava. Ali kao svaka firma vodi (ili barem bi trebala) bilance, trebate i vi. Zapišite sve što igrate i ako igrate samo single (ili barem 90%) onda i statistika po sportovima ili ligama nije loša ideja. Na početku možda izgleda glupo ali nakon godinu, dvije mogu se donijet dobri zaključci. Neću ni pisat, da ne idete sa onim "sa 100 kuna do milijuna" i slično. Ciljevi moraju biti realni. I bez veze je postavljati kratkoročne ciljeve. Najkraći period koji se meni čini nekako reprezentativnim je 50 kladioničarskih dana (i to je stvarno najkraći). Ali najbolje mi se čini, da godinu razdijelite na četvrtine ili trećine. U Hrvatskoj lutriji u igri 7/39 očekuje se super sedmica u iznosu od 13.400.000,00 kn, u igri lota 6/45 očekuje se jackpot od 2.400.000,00 kn dok u igri tv bingo 15/90 super bingo iznosi 35.600.000,00 kn dok se bingo 33 očekuje u iznosu od 11.300.000,00 kuna.

Nema komentara:

Superenalotto

SuperEnalottoSuperEnalotto is a 6 from 90 game that offers huge jackpots every Tuesday, Thursday and Saturday. All draws are held at 8pm in Italy, but participation in this lottery game is now open to players all over the world, thanks to the ability to buy SuperEnalotto tickets online.

SuperEnalotto is the most popular national lottery game in Italy, and is played by millions of players each and every week. Launched in December 1997 by a private company (Sisal SpA), SuperEnalotto replaced the earlier Enalotto game that had been played since the 1950’s. In 2009 the SuperEnalotto jackpot topped the €100 million mark and produces jackpots of record breaking proportions quite often. Unlike many other lotteries around the globe there is no cap on the amount of times that a Superenalotto jackpot can rollover; the main reason that such large jackpots are achieved for this lottery.

You can take part in Superenalotto by purchasing your tickets online from anywhere in the world. To take part in this hugely popular lottery, click the "play now" button or visit the buy official tickets page.