Nakon 14 izvlačenja . . .

Talijanski loto - Iza nas je siječanj, prošlo je 14 izvlačenja talijanskog lota. Sada već možemo vidjeti neke trendove koji se nastavljaju na prošlu sezonu talijanskog lota. Ako krenemo od početka tablice brojeva možemo vidjeti da se među prvih 10 brojeva vide neke pravilnosti, naime brojevi 1, 4, 6 i 8 slijede frekvenciju od prošle godine, naravno broj 6 je zakazao na kraju godine ali ukupno se prošle godine pojavio 13 nesretnih puta. U prvih 10 brojeva možda se treba uskoro tipovati na broj 9 jer on jedini za sada odstupa. U drugoj dekadi 10 - 20 vide se određene nepravilnosti u odnosu na prošlu sezonu. broj 12 koji je cjelu prošlu godinu samo 4 puta izvučen u prvih 14 kola ove godine pojavio se već 4 puta. Nitko nezna da li će se ovaj trend nastaviti pa oprez sa brojem 12. Ovdje su za sada podbacili možda malo 16, 18 i 19. U trećoj dekadi 20 - 30 po mom viđenju sve je u skladu sa statistikom od prošle godine. Četvrta dekada 30 - 40 pokazuje da bi se trebali očekivati brojevi 32, 38 i 40. Peta dekada 40 - 50, očekujem brojeve 47 i 48 jer malo zaostaju. Šesta dekada 50 -60 u kojoj je prošlogodišnji najfrenkventniji broj 54 pokazuje da nema promjena, broj 54 počeo je dobro i ima dva izvlačenja ove godine, dakle oni koji su ga počeli s prvim kolom igrati dobili su dva puta i to po Goldfish sistemu s početnih 10 kn, dobili su 1162 kn a uložili su 270 i zaradili su  892 kn. U šestoj i sedmoj dekadi nema nikakvih iznanenađenja, ovdje su profitirali oni koji su čekali broj 70 jer je došao nakon 14 kola, ako su počeli s 10 kn došli su do uloga od 250 ali su zadarili 1940 kn netto. U posljednjoj dekadi brojeva od 80 - 90 vidim kašnjenje broja 85 i on bi ovdje svakako trebao doći uskoro. ovo je prva analiza talijanskog lota na internetu za ovu godinu i nadam se da će vam malo pomoći u klađenju i igranju talijanskog lota online ili u Italiji u lutriji Sisal.

Nema komentara:

Superenalotto

SuperEnalottoSuperEnalotto is a 6 from 90 game that offers huge jackpots every Tuesday, Thursday and Saturday. All draws are held at 8pm in Italy, but participation in this lottery game is now open to players all over the world, thanks to the ability to buy SuperEnalotto tickets online.

SuperEnalotto is the most popular national lottery game in Italy, and is played by millions of players each and every week. Launched in December 1997 by a private company (Sisal SpA), SuperEnalotto replaced the earlier Enalotto game that had been played since the 1950’s. In 2009 the SuperEnalotto jackpot topped the €100 million mark and produces jackpots of record breaking proportions quite often. Unlike many other lotteries around the globe there is no cap on the amount of times that a Superenalotto jackpot can rollover; the main reason that such large jackpots are achieved for this lottery.

You can take part in Superenalotto by purchasing your tickets online from anywhere in the world. To take part in this hugely popular lottery, click the "play now" button or visit the buy official tickets page.