154. kolo/27.XII.2010.

Rezultat talijanski loto za 154. kolo koje je održano 27. prosinca.
Izvučeni brojevi: 4-39-62-67-69-78
Jolly: 65
SuperStar: 5
Bjelovar – Mnogi naši sugrađani ovih dana odlaze na skijališta. Kamo na skijanje znaju oni koji redovito posjećuju neke europske ili domaće ski destinacije. Portali nude na svojim stranicama mnogo skijaških destinacija. Kako odabrati nešto za sebe u sezoni skijanja. Na ovom koraku posjete portalima odaberite detaljnije podatke o željenom putovanju. Nakon toga kliknite na "nastavak" kako bi dobili rezultate pretraživanja, ili na "natrag" ako želite odabrati neki drugi tip aranžmana iz ponude. Ukoliko ne izvršite odabir, kao rezultat ćete dobiti kompletnu ponudu.
Uz malo sreće skijaška sezona produžit će se i na proljeće. Prisjetimo se na novi snijeg za proljetno skijanje u Hrvatskoj kada je u ožujku 60-ak cm novog snijega, koliko je palo u Gorskom Kotaru te 70-ak na Sljemenu i 80-ak na Platku, produžilo sezonu skijanja za još nekoliko tjedana. Platak trenutno broji do 150 cm snijega. Otvorene su staze Radeševo, Zavoj 19, Turistička i Bebi lift. Danas je na rasporedu i noćno skijanje, koje će baš kao i dnevno skijanje biti besplatno za sve pripadnice ljepšeg spola. Tako su glasile proljetne vijesti o skijanju prošle sezone.Novi snijeg pao je i na Sljemenu. Sljeme trenutno ima oko 30 cm snijega, a od staza u pogonu su Bijela livada, Zeleni spust i Crveni spust. U radu je sjedežnica i vučnica na Bijelom. Staze su dobro pripremljene i očekuju skijaše i bordere svakodnevno. Noćno skijanje održava se utorkom i četvrtkom od 19 do 22 sata. Jedina upozorenja iz Zagrebačkog Holdinga tiču se posebne regulacije prometa na Sljemenskoj cesti zbog Snježne kraljice. Isto tako, baš kao i prethodnih dana održavaju se skijaški treninzi na nekim stazama te će primjerice danas Zeleni spust biti otvoren samo polovično. Na Bjelolasici trenutno ima 50 cm snijega, a od staza u radu su Gomirkovica, Vilinska draga, Livade i Bjelolasica. Prognoza vremena je dobra i Olimpijski centar s veseljem dočekuje skijaše i bordere. Podsjetimo, staza Vrelo nije otvorena zbog nedostatka snijega te nepostojanja sustava umjetnog zasnježenja. Od manjih hrvatskih skijališta u radu su Čelimbaša s oko 90 cm snijega, Rudnik kraj Tršća također s oko 70 cm snijega, Petehovac kraj Delnica koji broji nešto manje od metra snijega, a na kojem je moguće dnevno i noćno skijanje svakoga dana. Isto tako, u radu je i Tominac u Slavoniji, koji trenutno bilježi oko 20 cm snijega.

Nema komentara:

Superenalotto

SuperEnalottoSuperEnalotto is a 6 from 90 game that offers huge jackpots every Tuesday, Thursday and Saturday. All draws are held at 8pm in Italy, but participation in this lottery game is now open to players all over the world, thanks to the ability to buy SuperEnalotto tickets online.

SuperEnalotto is the most popular national lottery game in Italy, and is played by millions of players each and every week. Launched in December 1997 by a private company (Sisal SpA), SuperEnalotto replaced the earlier Enalotto game that had been played since the 1950’s. In 2009 the SuperEnalotto jackpot topped the €100 million mark and produces jackpots of record breaking proportions quite often. Unlike many other lotteries around the globe there is no cap on the amount of times that a Superenalotto jackpot can rollover; the main reason that such large jackpots are achieved for this lottery.

You can take part in Superenalotto by purchasing your tickets online from anywhere in the world. To take part in this hugely popular lottery, click the "play now" button or visit the buy official tickets page.