U sljedećem kolu Italija očekuje 124.700.000 eura


U talijanskom lotu, Superenalotto 6/90, u sljedećem kolu se očekuje Jacpot od 124.700.000 eura. Iako ovo nije najveći povijesni dobitak bit će najveći ovogodišnji Jackpot. Za glavni dobitak treba ispuniti šest brojeva na polju od 1 do 90. Dosadašnji europski rekord iznosio je oko 146 milijuna eura. Jackpott za kojim žude na milijune igrača u Italiji ali i u našim balkanskim kladionicama je najizdašniji i jako zanimljiv igračima u kladionici. Klađenje postaje tako još zanimljivije iz tjedna u tjedan. Ja vodim od početka detaljnu analizu brojeva kako bi klađenje bilo uspješnije i rezultati bolji. Talijanski, Mađarski i španjolski loto nudi najveće dobitke jer ima najveće koeficiente. Kada se usporede iznosi osvojeni u Italiji i Španjolskoj tada se glavni i najveći dobici u Njemačkoj čine skromnim. Tako su u prosincu 2007. godine tri igrača lota podijelili za Njemačku do tada rekordni iznos od 45,3 milijuna eura. U pokušaju osvajanja talijanskog lota sudjeluju i brojni stranci, ali i mnogi njemački i ostali strani turisti koji se nalaze na godišnjem odmoru u Italiji. Na milijune igrača igraju loto na vrhuncu sezone talijanskih ljetnih odmora, a mnogi pri tome se zadužuju. U utrci za glavni dobitak igraju čak i pojedine talijanske općine kako bi u slučaju da dobiju popunili prazne blagajne svojih komuna i na taj način rasteretili svoje građane. Minimalne su šanse za dobitak budući su izgledi da se osvoji glavni dobitak u izboru šest od 90 brojeva jednake nuli, organizacije za zaštitu potrošača traže da se igračima bolje objasni da su njihove šanse za dobit zaista minimalne i na taj način smanji moguću ovisnost o igranju lota i opasnostima prekomjernog zaduženja.

1 komentar:

crobloger kaže...

počeo sam igrati samo jedan broj i to 90. Uplatim 5 kn pa ako ne dobijem uplatim, 10,15,20,25,30,35,40,45,50,60,70 i eto dobijem 900, čisto mi ostane skoro 500, ponovo krenem od 5 pa dođem do 15 i evo mi 192 kn, čisto mi ostane 160. Bolje i tako nego ništa. probajte i vi,ako treba kakav savjet pitajte na bilogorskioglasnik@gmail.com

Superenalotto

SuperEnalottoSuperEnalotto is a 6 from 90 game that offers huge jackpots every Tuesday, Thursday and Saturday. All draws are held at 8pm in Italy, but participation in this lottery game is now open to players all over the world, thanks to the ability to buy SuperEnalotto tickets online.

SuperEnalotto is the most popular national lottery game in Italy, and is played by millions of players each and every week. Launched in December 1997 by a private company (Sisal SpA), SuperEnalotto replaced the earlier Enalotto game that had been played since the 1950’s. In 2009 the SuperEnalotto jackpot topped the €100 million mark and produces jackpots of record breaking proportions quite often. Unlike many other lotteries around the globe there is no cap on the amount of times that a Superenalotto jackpot can rollover; the main reason that such large jackpots are achieved for this lottery.

You can take part in Superenalotto by purchasing your tickets online from anywhere in the world. To take part in this hugely popular lottery, click the "play now" button or visit the buy official tickets page.